This is some flash content - you'll need the flash plugin to see it
HTML on top of the flash. This page was created for the tutorial Flash and the z-index problem. Solved on slightlymore.
 

Szczegóły znajdziesz w

Polityce Prywatności.
Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszej strony. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

03-14.02.2025 r.

 Opracowała: Katarzyna Górny

Data
Śniadanie I
Śniadanie II
Obiad
PN.
03.02.25r.
Płatki kukurydziane na mleku, bułka wrocławska z masłem i dżemem brzoskwiniowym.
Herbata z cytryną.
Chleb tradycyjny z masłem, sałatą, kiełbasą krakowską z indyka, pomidorem i szczypiorkiem.
Herbata rumiankowa.
Zupa kapuśniak.
Makaron durum z serem białym i cukrem trzcinowym.
Jabłko.
   Kompot z wiśni i gruszek.
WT.
04.02.25r.
 
Chleb graham z masłem, żółtym serem i rzodkiewką.
Kakao.
   Herbata z cytryną.
 
Jogurt naturalny z gruszką , miodem i gorzką czekoladą ala straciatella chrupki kukurydziane.
 
Zupa grochowa z grzankami.
Kotlet z piersi kurczaka, ziemniaki, sur. marchewka z
brzoskwinią.
Kompot z porzeczki czarnej i jabłek.
ŚR.
05.02.25r.
Chleb tradycyjny z masłem, pastą z rybki w pomidorach i jajek, słupki kalarepki.
Kawa zbożowa.
    Herbata z cytryną.
 
Babeczka ( wyrób własny), sok jabłkowy.
 
   
Zupa kalafiorowa.
Spaghetti bolognese z warzywami i mięsem.
      Kompot z truskawek.
CZW.
06.02.25r.
Chleb tradycyjny z masłem, pastą z twarożku i suszonych pomidorów, marchewka do chrupania.
Kakao.
 Herbata z cytryną.
 
Budyń z kaszy jaglanej, mandarynka.
 
 
 
Rosół wołowy z makaronem.
Mięso mielone z jarzynami, ziemniaki, sur. z kapusty pekińskiej, papryki i kukurydzy.
    Kompot z wiśni i jabłek.
PT.
07.02.25r.
 
Chleb żytnio-razowy na miodzie z masłem, szpinakiem, polędwicą sopocką i ogórkiem zielonym i kiełkami warzyw.
Kawa zbożowa.
   Herbata z cytryną.
 
Banan.
 
Zupa buraczkowa.
Krokiety z pieczarkami i żółtym serem.
 Kompot wieloowocowy.
PN.
10.02.25r.
Płatki owsiane na mleku, bułka maślana z masłem i powidłami śliwkowymi.
 Herbata z cytryną.
Chleb tradycyjny z masłem, sałatą, kiełbasą swojską i ogórkiem konserwowym.
    Herbata miętowa.
Zupa jarzynowa.
Leniwe kopytka z serem białym i cukrem, sur. marchewka z jabłkiem, żurawiną i słonecznikiem.
Kompot z wiśni i gruszek.
WT.
11.02.25r.
Jajecznica, chleb graham z masłem, pomidorem i szczypiorkiem.
Kawa zbożowa.
Herbata z cytryną.
 
Sałatka owocowa z jogurtem.
Zupa krem z pieczarek z grzankami.
Pulpety w sosie pomidorowym z ryżem, sur. sałata lodowa w sosie winegret.
Kompot z jabłek.
ŚR.
12.02.25r.
Chałka z masłem, cząstki pomarańczy.
Kakao.
Herbata z cytryną.
  
  Pizza margherita, pomidory koktajlowe.
Lemoniada cytrynowa.
Zupa z soczewicą czerwoną i makaronem gwiazdki.
Filet z morszczuka w panierce, ziemniaki, sur. z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka.
      Kompot wieloowocowy.
CZW.
13.02.25r.
Zacierka na mleku, bułka grahamka z masłem i bananem.
Herbata z cytryną.
Chleb tradycyjny z masłem, pastą Shreka, twarożek, świeża bazylia i kiełkami warzyw.
Herbata owocowa.
Zupa grysikowa.
Pałki z kurczaka gotowane, ziemniaki, sur. biała rzodkiew z marchewką i śmietaną.
Kompot z porzeczki czarnej i gruszek.
PT.
14.02.25r.
Chleb żytnio razowy na miodzie z masłem, sałatą, schabem pieczonym ( wyrób własny) , papryka czerwona.
Kawa zbożowa.
Herbata z cytryną.
 
Mus owocowy, ciastka zbożowe.
Zupa szczawiowa z jajkiem.
Pierogi z serem białym i kaszą jaglaną, jogurt naturalny z waniliową nutą i miodem.
Kompot z truskawek i jabłek.
Woda niegazowana dostępna bez ograniczeń.
ALERGENY: Posiłki dla dzieci zawierają wszystkie występujące alergeny, a w szczególności: mleko krowie, jaja, zboża zawierające gluten, ryby, orzechy drzewne (laskowe, włoskie, makadamia, pistacje, brazylijskie, migdały), orzeszki ziemne, seler, sezam, soje, gorczyce, łubin.
             
 Dyrektor przedszkola zastrzega sobie prawo do zmian w jadłospisie dekadowym.
 
 


« 1 2 3 4 5 6 »



Nasze prace


Wiersze i piosenki


Nasze wideo
www.biuro-megan.eu © 2009 | Wszelkie prawa zastrzeżone
Liczba odwiedzin | Online